טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ביתי בת 4 וחצי התחילה בחודשים האחרונים לפחד מאנשים שאומרים לה משהו שכנראה היא נפגעת או מפחדת ממנו. מאותו הרגע בו אדם מסויים בדר"כ גברים אמר לה משהו מעליב היא מתחילה לבכות ולא מסכימה בשום פנים ואופן לחזור לאותו מקום. הבעיה היא שאלו מקומות שלפני כן מאוד אהבה ללכת אליהם כמו בריכה, סבתא רבא, חנות חיות וכן הלאה. עד עתה קרו כבר חמישה מקרים כאלה בכמה חודשים. האם זהו פחד הקשור להתפתחות תלויית גיל? תוכלו לתת לי טיפים כיצד להתמודד עם הפחד שלה? האם עליי לאפשר לה לא להגיע לאותם מקומות יותר או שהיא חייבת להתמודד עם הפחד ועל כן לחזור ולקחת אותה לאותם מקומות כמובן תוך כדי עידוד ותמיכה שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד