טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הבת הגדולה שלי בת 6, ילדה מקסימה, רגילה לכל דבר, חכמה, משחקת מאוד יפה, ויש לה בעיה שאני לא יודעת איך לפתור.
מגיל צעיר מאוד היא נפנפה בידיים כשהיא מתלהבת ממשהו, בזמן האחרון הנפנוף פחת אבל היא עדיין מנפנפת. בעיקר שהיא מתלהבת ממשהו, אני יכולה לראות אותה מתמקדת בנקודה מסויימת שמלהיבה אותה, ומנפנפת, או מזיזה מהר את אצבעות הידיים לפעמים פותחת את הפה בהתלהבות ככה זה נמשך משהו כמו דקה לפעמים יותר. מה עושים?האם יש קשר לזה שהיא נולדה פגית? יש לציין שהיא עברה אבחונים והיא ילדה רגילה לכל דבר. היא עולה לכיתה א' ואני לא יודעת מה לעשות, ברור לי שיצחקו עליה, אני מנסה למנוע את זה ולא יודעת איך
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד