טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי ילדה בת 15, מבחינה חברתית התחילה להסתדר שנה שעברה, בשנה הזו היא ארגנה לחברותיה ימי הולדת וקניית מתנות, כשהיה לה יומולדת היא שמה לב שאף אחת לא מארגנת לה על כן אירגנה לעצמה בבית, אף אחת מהבנות לא הביאה ברכה או מתנה, הדבר מאוד מאוד העליב אותי ואולי אותה, למרות שכששוחחתי איתה אמרה שלא איכפת לה והיא קונה לחברה מתנה מכל הלב, הגיעה תחילת השנה ושוב התחיל סבב ימי ההולדת ואני בתור אמא כעסתי עליה שהיא שוב מארגנת ואיך הן לא חשבו עליה....וכו',,,,,,,,,האם לאפשר לה לקנות להן מתנות ולא להתערב יותר ממה שכבר עשיתי??? האם עשיתי נכון??
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אוראל, עשית נכון, אבל אני לא מציעה לך להתערב יותר מזה. לבת שלך יש בחירה איך להתנהל חברתית, היא כבר ילדה גדולה, את יכולה לייעץ לה אבל לא כדאי מעבר לזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד