מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דיכאוןחסוי25/05/2013
אני בת 15 ושנה שעברה אושפזתי במרכז לבריאות הנפש נס ציונה במשך שבועיים בגלל דיכאון ואבדנות (ההורים שלי הוציאו אותי בניגוד להמלצת רופא).
אני עדיין בטיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי.
אני עדיין בדיכאון אבל אני מרגישה שאני מתחילה להיכנס לדיכאון עמוק עמוק יותר אבל לא ניסיתי עוד פעם להתאבד.
אני לא רוצה לחזור עוד פעם לאישפוז!!
מה אני יכולה לעשות בכדי לטפל בזה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשקשה לך ואת צריכה עם מישהו לדבר...
סה"ר תמיכה25/05/2013יקירה,
אני מבינה שאת מתמודדת עם תחושת דיכאון הולך ומחריף ונראה לי שאת מרגישה מאד בודדה, שאולי ההורים שלך לא ממש מבינים את מה שעובר עליך ולא יודעים איך לעמוד לצידך. נראה לי שאת גם מאד מפחדת מההשלכות של הדיכאון הזה.
אני יכולה להציע פתרון מקצועי אבל אני יכולה להציע אוזן קשבת, מישהו שיקשיב לך בצאט אישי ואנונימי, אצלנו בסה"ר (סיוע והקשבה ברשת). אנו מפעילים מדי ערב בין תשע לחצות מוקד, בו תוכלי להפעיל שיחה עם מתנדב שלנו, שיקשיב לך ואולי יתמוך בך בשעות בהן הדיכאון גובר ואת צריכה לדבר או לפרוק.
בואי אלינו לסה"ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)






.jpg)
