טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי, יש לי ילדה בת שנה וחצי, ב9 חודשים האחרונים גרנו אני והילדה ובעלי אצל ההורים שלי לחכות לדירה שקנינו ולחכות שיסתיים השיפוץ. הילדה מאוד קרובה להורים שלי והיייתה ישנה איתנו בחדר. עברנו ביום שישי האחרון ובשתי לילות היא ישנה מצויין ולא התעוררה, היא פשוט קמה יותר מוקדם מהרגיל . יש לי תחושה שקשה לה להתרגל לבית החדש, היא לא מוצאת את עצמה והיום כשלקחתי אותה לאמא שלי (היא מטפלת בה מגיל חצי שנה ועד ספטמבר שהיא תיכנס לגן) היא קפצה עליה וכל היום היא דבוקה עליה. אני מפחדת שיהיו לה חרדות או נזק אני לא יודעת איך להתנהג ומה עושים. אשמח להכוונה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום שיר, בשעה טובה, תתחדשו. ברור שהמעבר מייצר קצת קשיי התסגלות, זה טבעי ונורמלי, אין סיבה לדאגה, וסביר שזה יעבור עם הזמן. הילדה זקוקה כרגע לסבלנות מצידכם עד שתתרגל. זה הכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד