טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב , אני מתעתדת ליסוע לטיול בת מצווה בעוד 3 שבועות עם ביתי בת ה12 וביתי בת ה9 חודשים אני משאירה בבית 3 ילדיפ יחד עם אביהם הדילמה שלי היא האם השארת בני בן השנתיים ועשרה חודשים הקשור מאוד מאוד לאחותו הגדולה ואליי לתקופה של 3 שבועות יכולה לגרום לו נזק נפשי לטווח ארוך עליי לציין שבשנה האחרונה נעדרתי באילוצים שונים מהבית בין היתר לבקר אח חולה בחול, ישיבת שבעה על האח שלי שנפטר כמו"כ להבדיל לרגל לידת התינוקת שלנו . האם לאור כל מה שקרה בשנה האחרונה וברצף הדבר יזיק לו במיוחד??? אשמח לתשובה מהירה מכיון שאני שוקלת לבטל את הנסיעה ובכך לגרם עוגמת נפש לילדתי הגדולה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מירב, לא ציינת לכמה זמן את נוסעת. בכל אופן ילד בן שנתיים וחצי הוא מספיק גדול כדי להבין שגם אם את נסועת את חוזרת, ולא נעלמת לתמיד, וגם אפשר לשמור על קשר יומי דרך הסקייפ. לא הייתי מבטלת את הנסיעה, אבל בודקת אם היא ארוכה מדי ואם אפשר לקצר אותה. לא הייתי נוסעת ליותר משבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד