מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד מתחצףאורנית28/05/2013
שלום , יש לי שני ילדים הבת בת 5.5 והבן 4.5 , הבן מאוד מקנא בילדה שבאות אליה חברות או שהיא הולכת לחברות ,הזמנתי לו גם הביתה חברים ולא בתדירות כמו לבת ,גם בגלל שההורים לא משתפים פעולה גם בלהביא אותם אלינו אני מרגישה שאני רודפת אחריהם כל הזמן ...אז שהיתה הולכת אני מורידה אותו לגן שעשועים או משחקת איתו והוא כל הזמן אומר "אין לי חברים אף אחד לא רוצה לבוא אליי" ובגן הוא מאוד חברותי וכולם אוהבים אותו הוא ילד מקסים ועדין איך מתמודדים? ועוד דבר שאני לא מרשה לו ממתק/כל דבר שהוא אז הוא מתחלי לזרוק דברים בחדר או לדפוק עם הנעליים על המיטה והוא אומר לי "מפגרת/מטומטמת" ואני מאוד תקיפה איתו שלא אומרים מילים כאלה לאמא וגם לאחותו אותו דבר שהוא מתעצבן עליה הוא מדבר לא יפה וכמה שמעירים זה לא נפסק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד מתחצף - תגובה
סמדר ריינר29/05/2013שלום אורנית,
נראה שיש קושי להציב לבנך גבולות. לפי מה שאת מתארת הקושי הזה נובע מכך שאת נורא רוצה שהוא יהיה מרוצה כל הזמן ומפריע לך כשהוא בוכה ומתלונן. כדאי להפסיק להתרגש מההנהגויות האלה. זה לא נורא שהוא מקנא, ואם הוא אומר שאין לו חברים למרות שיש לו זה כנראה בגלל שהוא שם לב שאת רגישה לעניין ומתמלאת אשמה סביב כל מה שמציק לו. דרך זה הוא חש את חולשתך ולכן גם מקלל אותך. אחרי שאמרת פעם אחת שזה לא יפה, אין צורך להעיר יותר, הוא כבר הבין את המסר. זה לא עניין של הבנה, אלא ככל שהוא יקבל פחות תשומת לב על ההתנהגות הזו ההתנהגות תפחת. לכן אחרי שמעירים פעם אחת, צריך ללמוד להתעלם. מצד שני כדאי לחזק על התנהגויות חיוביות כדי להגביר אותן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)