מפחד לישון בחדר החדש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מפחד לישון בחדר החדש
    גליה
    30/05/2013

אני נשואה ולי שני ילדים.ילד בגיל 4.6 וילדה בגיל 3.עברנו דירה ולילדים יש עכשיו חדר משלהם.אבל יש בעיה. הילד היה רגיל לשון בשנתיים האחרונות עם אבא במיטה הזוגית. וכעת צריך להתרגל לישון במיטה משלו בחדר משותף לו ולאחותו ללא נוכחות אבא לידו . והמצב קשה.הילד מתעורר 4-5 פעמים בלילה בבכי ובא אלינו למיטה הזוגית ורוצה לישון איתנו במיטה.המצב נימשך כבר 20 ימים. אנו קמים ומחזירים אותו למיטתו .יושבים לידו ולעיתים מקריאים לו סיפור או מלטפים לו הרגל עד שנירדם.וחוזר חלילה.אבל...כולנו עייפים מאוד.הילד אומר שהוא מפחד ושהוא רוצה את אבא.ושלעולם לא יתרגל למצב החדש. מבקשת אני את עזרתכם לילד שלי.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפחד לישון בחדר החדש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפחד לישון בחדר החדש - תגובה

סמדר ריינר
    02/06/2013

שלום גליה,
    שחוב שתמשיכות והתיו עיקביים בעניין. לאחר שהרגלתם אותו שאתם מחזירים אותו למיטה, חשוב לא לעשות מזה עניין נורא גדול, לא להתחיל להקריא לו סיפור או לללטף אותו כל פעם שזה קורה, אלא להחיזיר אותו בתקיפות ובקצרה למיטה שלו. בניגוד למה שנדמה לכם, הוא לא כל כך מסכן, והפחדים יפחתו ככל שאתם תהיו רגועים, תקיפים, עיקביים ולא תשדרו שתאם חשים אשמה או שהוא נורא מסכן.
    כמו כן חשוב לשדר לו שאתם מאמינים ביכולות שלו להתגבר וזה לא נכון שהוא בחיים לא יתרגל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו