גניבה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גניבה
    דנה
    01/06/2013

ביתי בת 10.נגנב לה בבית הספר פלאפון ולמחרת כסף.אני עליתי על מי שעשה את זה ,וזה היה שתי בנות מהכיתה.בהתיעצות עם המורה החלטנו שאנחנו לא נגלה לה מי עשה את זה כדי שהבנות לא יושמצו בכיתה..וגם ככה הם היו מאד מבוהלות.הן מבחינתן קנו לה פלאפון חדש כמו הקודם(כי הפלאפון נשבר)וגם צרפו לזה עוגיות שהכינו,והמורה נתנה את זה לבת שלי והסביר שמישהו מבית הספר השאיר את זה במזכירות..הבעיה היא שביתי לא רגועה והיא מאד מוטרדת מיזה הגנב ,בנוסף,היא לא מוכנה להשתמש בטלפון החדש כי זה מהגנב.אני מרגישה שביתי נפגעה פעמיים והן זכו להגנה על חשבון ביתי..מה דעתכן ואיך אפשר לטפל בזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גניבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גניבה - תגובה

סמדר ריינר
    02/06/2013

שלום דנה,
    אני חושבת שכדאי לעבד עם בתך את תחושת הפגיעה, החודרנות וחוסר האמון שהיא חווה, בלי קשר לזהות הבנות. לאפשר לה לדבר על כך שזה מעליב, מפחיד, זו הרגשה של חוסר שליטה ושמשיהו רצה לפגוע בה וזה מאוד לא נעים. עיבוד הרגשות האלה זה מה שחשוב ויעזור לה להמשיך הלאה ולא בהכרח חשיפת זהותן של הבנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו