מצב מאוד מסובך

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מצב מאוד מסובך
    רוני
    04/06/2013

שלום רב ,
    אני בת 25 , בעלי בן 35 , ויש לו שני ילדים מנישואים הקודמים , הילד הגדול בן 13 והקטן בן 11 .עד עכשיו נקתלנו בבעיות איתם אבל היינו מסתדרים .
    עד שגרושתו של בעלי התתחתנה , ומשם התחילו הבעיות האמיתיות , הגדול התיל להשתגע לגמרי, הוא לא רוצה לראות את אמא שלו , לא לשמוע , וליד האח הקטן הוא אומר שאמא שלו חרא .הגדול חיי כבר 3 שנים אצל הוריו של בעלי .,
    הילדים שלו מבלים איתנו כבר שבועיים רצוף בסופ"ש וזה רק ריבים , הגדול מאוד משפיל את הקטן וסותם לו את הפה , בגלל הקנא שהקטן נישאר עם אמא .
    הגדול נהיה מאוד אובסיסי לבעלי , (הוא גם היה אבל עכשיו לגמריי)מתקשר 50 פעם ביום,לא מתעניין בכלום לא מחשב , לא ילדים,לא חברים ,טלוויזיה , שום גבר שנעא בגילו עושה.הוא רוצה להיות בקרבה של מבוגרים .אני מרגישה שהילדים הולכים לאיבוד , ובגלל שבעלי וגרושתו נהיו אוייבים ולא מדברים הם סובלים וזה לא נפתר .אני עומדת באמצע ומנסה לתת עצות לבעלי אך הוא לא עושה כלום ממה שאני אומרת , ולנו יש תינוק משותף בן 8 חודש , שהם די בסדר איתו אבל אני מרגישה גם קנאה , .
    חשוב לי לציין שהגדול הוא ילד מאוד שמן , והוא מאוד מתבייש בעצמו , עד המצב שלבר מצווה שלו הוא לא הזמין חברים .בעלי כמובן מאוד סובל מהמצב הזה ורק נמצא במצב , תוכלו להגיד בבקשה איך לפתור את זה?
    להכניס אותם למסגרת כלשהי ? חוגים ? פסיכולוד? טיפים בישבילי איך לעזור להם , שחס וחלילה לא התרדרו למצבים שונים ,בגלל התנהלות לא נכונה של ההורים .
    יש פה בעצם כמה בעיות
    אצל הגדול ,בעיית השמנה -שיוצרת קשיים חברתיים.
    בנוסף בעיית למידה -בן 13 לא יודע נורמלי לקרוא ולכתוב
    אובססיביות כלפיי אבא , וקנא לאמא בגלל בעלה החדש .
    כל זה גורמים שונים לפנייה ?

אשמח לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצב מאוד מסובך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצב מאוד מסובך - תגובה

סמדר ריינר
    05/06/2013

שלום רוני,
    זה יפה שיש לך מוטיבציה רבה לעזור ולתקן, אבל נשמע בהחלט שזה עלול להיות גדול עלייך. חשוב מאוד להפנות את הבן הגדול לטיפול פסיכולוגי בדחיפות, וכן שבעלך יהיה בהדרכת הורים. חשוב שלא תתמהמהו ותעשו זאת מהר ככל הניתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו