בעיות התנהגות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות התנהגות
    חסוי
    05/06/2013

שלום רב,
    יש לי ילד בן ארבע ותשעה חודשים, ילד יצירתי מאוד, חכם, חברותי ומקסים, אבל בגן יש לו לפעמים תקופות שבהם עושה מה שהוא רוצה.
    הוא אינו מסוגל לשבת במפגש לאחרונה הפך להיות כועס ואלים כלפי חבריו.
    לדוגמא הוא תפס היום את אחת הילדות הצמיד אותה לקיר ופשוט לא נתן לה לזוז עד שהגיעה הגננת ולקחה אותו(עד עכשיו הילדה בשוק ממה שקרה)אתמול אחד הילדים הציק לו קצת אז במקום לגשת לגננת הוא פשוט נשך אותו בצורה קשה בגב ואחר כך פיזר את כל פינת ההרכבה על הרצפה. הוא אינו מסוגל לשמוע את המילה לא בגן, ישר הוא מתחיל לבכות ולהרוס לכולם. ישנם עוד דוגמאות אבל זה נראה לי מספיק כרגע.
    נראה לי שהוא פשוט כועס ומתוסכל אבל לא יודעת ממה ולא יודעת איך לעזור לו.
    אני רוצה לציין שיש לו בגן גם תקופות מדהימות שבהן הוא רגוע קשוב וחברי מאוד.
    דבר נוסף שחשוב לי לציין שנולד לו אח לפני חצי שנה אבל חשבתי שכבר עברנו את השלב שזה משפיע עליו כל כך.
    מה אוכל לעשות והאם עלי לגשת איתו לפסיכולוגית.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות התנהגות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות התנהגות - תגובה

סמדר ריינר
    06/06/2013

שלום לך,
    מה שאת מתארת אלה אכן בעיות התנהגות, ולא נשמע לי שהן קשורות רק להולדת אח. יותר נשמע לי שהוא לא מוכן לשמוע לא בגן כי הוא לא מוכן לקבל גבול, ואולי זה קשור לכך שבבית הוא לא מקבל מספיק גבולות? אולי בגלל זה בבית אין לך בעיות איתו? כי הוא פשוט עושה מה שהוא רוצה? יכול להיות שאני טועה, כי אין לי מספיק מידע, בכל אופן זה חומר למחשבה. אני בהחלט חושבת שכדאי לגשת לטיפול פסיכולוגי בהקדם.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו