לא רוצה ללכת לסבא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא רוצה ללכת לסבא
    הילי
    08/06/2013

שלום רב,

מידי שבועיים אנחנו הולכים לחמי לארוחת שישי. כבר שנה וחצי שהוא גר במושב אך זה זמני לפני מעבר לדירה. הבית עצמו קטן מאוד, לא נקי במיוחד, כל מיני מעופפים כמו ברחשים, ג'וקים ויתושים עפים בבית ומחוצה לו. עד עכשיו ביתי באה ביום שישי אך עם רתיעה גדולה מאוד. ביום שישי האחרון זה כבר הגיע לבכי היסטרי בטענה ש"אתם לא מבינים מה זה עושה לי, אני לא יכולה לדבר שלא יכנס לי משהו לפה, אני לא יכולה לצאת, יש נמלים על שולחן ואוכל" וכו'. אני מאוד מבינה אותה וויתרתי לה בשישי האחרון. בעלי שכן מדובר באביו, כועס וכועס עד עכשיו, לא מדבר איתה, לא מבין, טוען שאין כבוד ועוד.
    מצד אחד אני מבינה אותו אך אי אפשר להתעלם מרצון ומצוקה של ילד. בלי כל קשר היא פוחדת ממעופפים למיניהם. גם פרפרים. אז מה? בכוח?
    אשמח להתייחסות מהירה שאוכל להוכיח לו שאולי גם הוא טועה או שמא אני טועה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצה ללכת לסבא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רוצה ללכת לסבא - תגובה

סמדר ריינר
    09/06/2013

שלום הילי,
    לא ציינת מה גיל הילדה. בכל אופן אני בטוחה שאפשר למצוא פיתרון באמצע שהוא לא או/או. למשל שחמכם יבוא אליכם לארוחה מדי פעם, או שתבואו לזמן קצר וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רוצה ללכת לסבא

הילי
    09/06/2013

גיל הילדה הוא 11. חשוב לי לשמוע מה דעתך על תגובת אביה שכן עד לרגעים אלו הוא כעוס מעט ומדבר ללא הרף על נושא הכבוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רוצה ללכת לסבא - תגובה

סמדר ריינר
    10/06/2013

שלום הילי,
    אני באמת לא חושבת שזה עניין של כבוד, יש מקום לצרכים של כולם במשפחה, גם של הצעירים וגם של המבוגרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו