ילדים בת 6 בכיתה א שעושה מה ....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדים בת 6 בכיתה א שעושה מה ....
    ללי
    09/06/2013

גיליתי שבתי בת ה 6 הראתה את התחתונים שלה בכיתה ששאלתי למה עשתה זאת אמרה כי חברתה ביקשה ממנה ובגלל שהיא לא רצתה שהיא לא תיהיה חברה שלה היא הראתה לה את התחתונים ולעוד כמה ילדים שהיו סביבה כולל בן אחד מה אומרים לה וממה הבעיה הזאת נובעת שהיא לא שומרת על אבריה האינטמים לעצמה ....מה עושים כדי שתבין שזה לא דבר יפה וטוב לעשות ושלא עושים כול מה שחברים מבקשים ...אני חוששת שיבואו מקרה חמור יותר שיבקשו ממנה לעשות והיא תעשה ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדים בת 6 בכיתה א שעושה מה .... - תגובה

סמדר ריינר
    10/06/2013

שלום ללי,
    חשוב להסביר לה אכן שלא מראים את האיברים הפרטיים, וגם אם מבקשים ממנו זכותה להגיד לא. הבעיה כאן היא לא בחשיפת האיברים אלא בביטחון העצמי הנמוך שלה, ובכך שהיא לא בטוחה שיאהבו אותה אם לא תעשה מה מבקשים. וכאן יש לכם עבודה קצת יותר מעמיקה לעשות בחיזוק הביטחון העצמישלה ובבדיקה כנה מאוד עם עצמכם כמה אתם דורשים ממנה לעושת מה שגורם לכם להרגיש מרוצים וכמה אתם נותנים לה להרגיש אהובה כמו שהיא, בלי לרצות אתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך הבעיה

ללי
    10/06/2013

תודה על התגובה המהירה יש המשך ...היום בבוקר אחרי בירור של המורה הסתבר שהילדה שלי באה ושאלה מי רוצה לראות את התחתון שלי ?? מי שלא רוצה לא יהיה חבר שלי ....מה זה אומר על הילדה מה עלי לעשות אני רוצה לציין שהילדה היא אמצעית עקשנית מתווכחת על כול דבר ועושה לי חיים לא קלים כמה שאני מנסה להראות לה שאני אוהבת אותה עם זה לחבק אותה ולנשק ולומר לה כמה שאני אוהבת אותה ולקחת אותה לבד לבילוי כדי שיהיה לנו זמן איכות ......מה עוד צריך לעשות כדי לעזור לה ????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך הבעיה - תגובה

סמדר ריינר
    11/06/2013

שלום ללי,
    אני חושבת שאולי כדאי לבדוק מה הבעיה יותר לעומק. אני ממליצה לכם לפנות לאיש מצקוע להתייעצות מסודרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו