מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות חברתיות לילדה בת 8מירי11/06/2013
שלום!
בתי לומדת בכיתה ב'. היא ילדה מאוד נבונה ותלמידה טובה. אבל יש לה קשיים בתחום חברתי. היא ילדה מאוד ביישנית והרבה פעמים לא משתתפת במשחקים עם אחרים בהנחה ש"גם ככה לא ירצו לשתף אותה". וכשכבר משתפים אותה הרבה פעמים היא הופכת לסוג של צעצוע בידי אחרים ועושה מה שאומרים לה כמו לשחק תפקיד מסויים "הבת הקטנה במשפחה", "חתולה" וכו'...היא גם לא כל כך יודעת להתגונן כאשר מעליבים אותה. יחד עם זאת היא כאילו לא מבינה את ה"קודים" החברתיים והרבה פעמים אומרת כל מה שהיא חושבת , לדוגמא היא הייתה אצל חברה וכל פעם שהחברה עשתה איזשהו מעשה קונדס בתי הלכה וסיפרה לאמא של אותה ילדה.. גם בכיתה הרבה פעמים היא מדברת בלי לחשוב, לפני מספר ימים המורה ניסתה להסביר לכל הכיתה למה אסור לקלל אז בתי אמרה "אבל אמא ואבא שלי מדברים ככה לפעמים" .. והיום היא סיפרה לי שבנות בכיתה קוראות לה "חופרת".. וזה בכיתה ב'..אני דואגת לה מאוד. גם המחנכת שלה הגדירה אותה כ"לא שגרתית" וזה למרות שהיא ממש אוהבת את בתי ואיכפת לה ממנה. באופן כללי כל המבוגרים מוקסמים ממנה והילדים ממש ההפך..עוד בגן היו לה בעיות וניסינו לעזור לה ולקחנו אותה לסדנה מיוחדת לכישורים חברתיים וקיוויתי שבבית ספר העניין יסתדר, אבל זה לא קורא בינתיים והיא מוצאת את עצמה לבד רוב הזמן, ואפילו בנות שאומרות שהן חברות שלה בסופו של דבר מעדיפות לשחק עם מישהו אחר.. מה אני עושה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין תגובה??
מירי12/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות חברתיות לילדה בת 8 - תגובה
סמדר ריינר13/06/2013שלום מירי,
כדאי לפנות לטיפול מסודר ואבחון כדי להבין ממה נובעת הבעיה בדיוק ואיך כדאי לטפל בה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)