טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
זוג בני 30 עובדים כל היום מהבוקר עד הערב יש לנו תינוק בן 16 חודשים נולד בריא בניתוח קיסרי לאשתי גילו בזמן הלידה gbs לא טופלה ינק במשך שנה לא מקבל מוצץ או בקבוק הבן נמצא במשפחתון משעה 7.30-4 הבעיות הן בכי מתמשך בקול רם גם ביום וגם בלילה מתעורר בצעקות ובבכי מתמשך לא מוכן לשבת בכיסא שלו באוטו ורק רואה את הכיסא נכנס ללחץ ומתחיל לצעוק בקולי קולות נבדק ע"י מספר רופאים כולל רופאי ילדים לא נמצא כל דופי אנחנו תשושים לא ישנים בלילה ולא יודעים מה לעשות? אנא התיחסותכם המקצועית.
תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אמיר, אתם מחפשים בעיה רפואית או בעיה אצל הילד אבל יוכל להיות לפי מה שאתה מתאר שהבעיה היא בקשר איתכם, או יותר נכון בהעדר קשר מספק לאור העובדה שאתם עובדים כל יום עד מאוחר. אני מציעה לכם לפנות לייועץ מסודר, למשל ביחידת אם תינוק באיכילוב או ביחידה לגיל הינקות ברחוב אורלנסקי בפתח תקווה כדי לקבל ייעוץ מעמיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד