קייטנה בגיל 8.5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קייטנה בגיל 8.5
    גל
    15/06/2013

ביתי רוצה ללכת לקייטנה ואינני מסכימה לה. מכיוון שיש ימים שהולכים לבריכה . יש המון ילדים בקייטנה ועוד מגיעים מקייטנות אחרות. היא לא יודעת לשחות והיא קצת מרחפת(היא לא זריזה ושמה לב לפרטים) אני מפחדת שאפילו בטעות ילד ידחוף אותה למים (כי תמיד משתוללים במקומות כאלה) ואני אף פעם לא סומכת על המצילים שלא תמיד הם שמים לב עם כמויות כאלה של ילדים. אני יכולה לסמוך עליה בפעילויות אחרות אבל במים אני חוששת. כולם(בלי יוצא מן הכלל) אומרים שזה שטויות מה שאני אומרת והיא תסתדר. האם אני היסטרית? לתת לה ללכת? הרי אין שם השגחה על כל ילד. יש 3 מדריכים על 40 ילד.

יש לנו מנוי לבריכה . והיא ואחותה נכנסות לבד לבריכה. אבל אנחנו משגיחים ב 10 עיניים עליהן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קייטנה בגיל 8.5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קייטנה בגיל 8.5 - תגובה

סמדר ריינר
    16/06/2013

שלום גל,
    קודם כל חבל להספידאת כל הקייטנה בגלל שיש ימים שהולכים לבריכה. אפשר לדאוג שבאותם ימים תימצא לה פעילות אחרת, או שתישאר בבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו