טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ביתי רוצה ללכת לקייטנה ואינני מסכימה לה. מכיוון שיש ימים שהולכים לבריכה . יש המון ילדים בקייטנה ועוד מגיעים מקייטנות אחרות. היא לא יודעת לשחות והיא קצת מרחפת(היא לא זריזה ושמה לב לפרטים) אני מפחדת שאפילו בטעות ילד ידחוף אותה למים (כי תמיד משתוללים במקומות כאלה) ואני אף פעם לא סומכת על המצילים שלא תמיד הם שמים לב עם כמויות כאלה של ילדים. אני יכולה לסמוך עליה בפעילויות אחרות אבל במים אני חוששת. כולם(בלי יוצא מן הכלל) אומרים שזה שטויות מה שאני אומרת והיא תסתדר. האם אני היסטרית? לתת לה ללכת? הרי אין שם השגחה על כל ילד. יש 3 מדריכים על 40 ילד.
יש לנו מנוי לבריכה . והיא ואחותה נכנסות לבד לבריכה. אבל אנחנו משגיחים ב 10 עיניים עליהן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד