מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת שלוש שאיבדה ביטחון באהבת הסביבהעדי15/06/2013
שלום,
בתי בת שנתיים ותשעה חודשים ובוגרת מאוד מגילה: היא מדברת במשפטים מגיל צעיר מאוד, ממלילה את רגשותיה תדירות וגמולה מגיל שנה ועשרה חודשים. היא מלאה באהבה ומרבה להרעיף אותה על סביבתה - מחבקת, מנשקת, אומרת כמה אוהבת ומראה הערכה על דברים רבים סביבה.
בחודש וחצי האחרונים עלו יחסיי עם בעלי על שרטון, ולאחר תקופה ארוכה של קשיים החלטתי שאני מעוניינת לסיים את נישואיי. כשבוע לפני כן התחלנו בעלי ואני להיות בנתק, אי אנו רבים מולה אך מורגש כי אין אנו מדברים כלל, פרט לדברים שחייבים. אין אנו מדברים בכעס אך עדיין - ילד מרגיש...
בכל אופן, הוחלט שבשלושת החודשים הבאים ננסה ללכת לטיפול ומכאן - אנחנו נשארים לגור באותו בית למרות שאין בינינו עדיין תקשורת רגילה. אנחנו אדיבים אחד לשנייה אך כמובן שאין נשיקות או דיבורים מיותרים, אני מרגישה שהטיפול די מיותר אבל עושה זאת בעיקר בגלל שהוא מאוד ביקש.
החל מתקופת הנתק בינינו, עוד לפני שביקשתי להתגרש - הבת שלי התחילה לאבד ביטחון בסביבה שלה: היא כל הזמן שואלת אותי, את אביה ואת סבה וסבתה אליהם היא קורבה מאוד אם הם אוהבים אותה, אם הם אןהבים אותה הרבה ומנסה מאוד לרצות. אם היא מתנהגת בצורה לא יפה, ואני מסבירה לה וכועסת שכן חייבים לחנך ולא לוותר גם ברגעים כאלה - היא ממררת בבכי ומפחדת שלא אוהב אותה יותר. אני כל הזמן אומרת לה שגם אם אני כועסת אני עדיין אוהבת אותה מאוד ועדיין... היא מרעיפה אהבה לאחרונה אף יותר וכל הזמן שואלת אם אוהבים אותה, גם לגבי חברים בגן וחברות שלי.
אני רוצה לדעת מה אוכל לעשות כדי להשיב לה את הביטחון באהבה כלפיה. היא כל כך חכמה ורגישה, יודעת שהיא צעירה מאוד אבל היא מבינה המון.
מה לעשות??
תודה על התייחסותכם,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת שלוש שאיבדה ביטחון באהבת הסביבה - תגובה
סמדר ריינר16/06/2013שלום עדי,
מאחר ובתכם מבינה מה קורה בלאו הכי אולי כדאי להסביר לה. אולי כדאי להסביר שאבא ואימא לא מסתדרים, וגם אם הם לא מסתדרים הם תמיד יישארו אבא ואימא שלה, ואף פעם הורים לא מפסיקים לאהוב ילד. ובכל מקרה מה שקורה בין אבא ואימא זו לא אשמתה, ואתם מנסים לטפל בזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)