היי שאלה לגבי תינוקות בת שנה ו11 חו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• היי שאלה לגבי תינוקות בת שנה ו11 חו
    עדי
    16/06/2013

היי לילדה שלי בת שנה 11 חודשים נידסקה השוק ברגל וכתוצאה שמו על כל הרגל גבס היא ממש מתוסכלת מזה שהיא לא יכולה לזוז לשחק ללכת להיתהפך במיטה וכ"ו זה רק היום השלישי ואתמול בלילה היא כל 5 דקות היתעוררה ובכתה בכי נוראי הבנתי שהיא נורא מתוסכלת מהמצב הזה ... יש לה אח תאום שכל היום מסתובב מולה ורץ משחק וזה עוד יותר מתסכל אותה וחוץ מזה שגם אותו כי הוא לא יכול לשחק איתה ... עכשיו רק בעוד שבועים וחצי יורידו לה אינשאללה את הגבס ורציתי לדעת כיצד להקל עליה מבחינה נפשית שלא תיכנס לי לדיכאון וכמה שפחות נזק אני נורא דואגת לה ולא רוצה שזה ישפיע עליה לדווח הארוך ..
    בשלושה הימיים האלה מאז שגיבסו לה את הרגל אני כל היום איתה יושבת לידה מחבקת מנשקת לוקחת אותה ואת אחיה למטה אחר הצהריים בערך שעתיים בחוץ ...מנסה להעסיק אותה במשחקים אם אני הולכת למטבח או למרפסת לתלות כיבסה אני לוקחת אותה איתי בעגלה לכל מקום בבית ..הבעיה שאני מרגישה שהיא נורא נורא מתוסכלת ואני לא רוצה שיווצר גם אחרי זה פינוק יתר ושהיא תיתרגל לזה ..אני מנסה כמה שפחות להזניח את אחיה ואני מנסה לתת להם צומת לב שווה ... אשמח שתיתני לי טיפים כיצד לגרום לה בשבועיים האלה כלים להיתמודד עם המצב ... וטיפים איך אני יוכל יותר לעזור לה וגם לאחיה ..תודה מראש עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה רק לי לא ענו?..

עדי
    16/06/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו