ילד משתין בתדירות גבוהה !

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד משתין בתדירות גבוהה !
    דנה
    16/06/2013

שלום
    הבן שלי הוא בן 5, בריא בד"כ. לפני כמה חודשים התחילה אצלו תופעה: נכנס לשירותים הרבה כדי להשתין( לפעמים כל רבע שעה).. ולפעמים יוצא לו ממש מעט ..
    הבדיקות הרפואיות יצאו תקינות והרופא אומר כי לרוה התופעה הנה התנהגותית והילד דורש תשומת לב!
    לציין כי הוא בן יחיד ועכשיו אני בהריון מתקדם.. אם זה קשור בכלל!! הבן שלי מקבל יחס מדהים ומעולה והנו גם ילד חכם בלי שום בעיה התנהגותית או תפיסתית. אני מודאגת ורוצה לדעת האם אכן מדובר בבעיה התנהגותית11 מה הפתרון? מה ההשלכות ? ..אני מאוד מודאגת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד משתין בתדירות גבוהה !

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד משתין בתדירות גבוהה ! - תגובה

סמדר ריינר
    17/06/2013

שלום דנה,
    למה את כל כך מודאגת? ילדים שמזקוקים לתשמות לב הם תופעה נפוצה מאוד, זה לכל אחד בגיל מסויים, אין בזה סיבה לדאגה אבל כן צריך להתייחס לזה. זה לא אורמ שום דבר על החוכמה שלו, וזה גם לא אומר שאת איאמ לא טובה. בהחלט הגיוני אם את בהריון שהוא יגיב לכך תגובות שונות שחלק מהן יהיו שמחות ואוהבות לקראת התינוק החדש וחלק מודאגות בגלל תשומת להב שהוא הולך להפסיד (ובצדק).
    אפשר לנסות לדבר איתו על תחושותיו לגבי התינוק החדש, ולשדר לו שבבית הזה מותר לבטא גם רגשות שליליים, ואז הוא ירגיש הרבה יותר נוח לדעתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד משתין בתדירות גבוהה, עוד שאלה

דנה
    18/06/2013

תודה לך על התשובה וההבהרה שנתת לי..יש לי עוד שאלה: אני מודאגת בגלל שהתופעה מתגברת יותר ויותר( לפעמים נכנס ממש כל 10 דקות ואפילו פחות! ולא רק בבית ומולנו(אני ואבא ) אלא גם בגן, אצל סבתא ובכל מקום.(גם כשאני לא נמצאת שם) ....אז מה עליי לעשות האם להתעלם מזה או לדבר איתו ולהגיד לו כי הוא צריך להתאפק..או ממש לשים חוקיות..פשוט להפסיק את התופעה..רציתי לדעת איך להמשיך הלאה עם התופעה..
    ותודה לך מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד משתין בתדירות גבוהה, עוד שאלה - תגובה

סמדר ריינר
    19/06/2013

שלום דנה,
    אם התופעה אכן נועדה למשוך תשומת הלב, אז הדר הנכון הוא אל לתת לה תשומת לב. פשוט לא להתייחס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו