ילדה מחוננת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה מחוננת
    שיר
    17/06/2013

שלום,
    בתי בת 8 לומדת בכיתה ב' הובחנה כמחוננת. בעיר שלנו יש כיתת מחוננים וזה אומר שמציעים להעביר אותה בית ספר. זה כרוך בבעיות לוגיסטיות רבות בשבילנו, היא תצטרך לעזוב חברות טובות, לא יהיו לה חברים מהשכונה (הכיתה עירונית) ועוד כל מיני חסרונות. היתרונות גם ברורים - היא תפסיק להשתעמם בשיעורים, תהיה בסביבה יותר מתאימה לה.
    שמעתי איזו דעה על בנות מחוננות - שאם לא מפתחים את זה כראוי אז זה "מתבזבז" עם הזמן וילדה יורדת ברמת האינטליגנצה. האם נכון הדבר? האם באמת לטובתה חד משמעי רצוי להעביר אותה לכיתת מחוננים? אנחנו מאד מתלבטים בנושא.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה מחוננת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה מחוננת - תגובה

סמדר ריינר
    18/06/2013

שלום שיר,
    אני לא חושבת שזה לטובתה להעביר אותה לכית מחוננים. אני לא יחושבת שהמחוננות שלה "תתבזבז" , אני מניחה שיש דרכים נוספות לעזור לה לפתח את עצמה למשל חוגים אחה"צ, אני לא חושבת ששווה "לפתח" את המחווננות שלה על חשבון הבריאות הנפשית, האושר וחיי החברה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו