מחשבה של דימוי עצמי נמוך.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מחשבה של דימוי עצמי נמוך.
    לירון
    21/06/2013

שלום ,אני בהמתנה לפסיכולוג מקופת חולים ,ועד אז יש לי שאלה קטנה:
    כשקורת מחשבה של דימוי עצמי נמוך(מחשבה שאומרת שאכפת לי מה חושבים עליי)ואז אוטומתית מכניסה לדיכאון וחרדה,מה האפשרויות להתנהג ולהתמודד עם מחשבה כזאת?כשאני אומר לעצמי "לא אכפת לי מה X חושב עליי"אני משקר את עצמי וזה לא בא מבפנים,אבל לעומת זאת כשאני אומר לעצמי תתנתק ממה חושבים עליך ומאיך תופסים אותך -זה עובד פלאים !
    אז השאלה שלי היא בסה"כ מה לעשות כשיש מחשבה של דימוי עצמי נמוך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשבה של דימוי עצמי נמוך.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבה של דימוי עצמי נמוך. - תגובה

סמדר ריינר
    23/06/2013

שלום לירון,
    נדמה לי שענית את התשובה לעצמך. אם מה שעוזר זה להגיד לך לעצמך להתנהתק ממה שחובשים עליך אז למה לא להמשיך לעשות את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העניין הוא

לירון
    26/06/2013

העניין הוא שזה לא תמיד עובד,יש עוד שיטה שתוכלי להמליץ לי עליה במסגרת הפורום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העניין הוא - תגובה

סמדר ריינר
    28/06/2013

שלום לירון,
    בשאלתך כתבת שזה עובד פלאים, אז אני מניחה שכרגע תוכל להסתפק בזה עד שתגיע לטיפול. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו