מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף!!!! בן 3 לא רוצה ללכת לאבא שלושירית22/06/2013
שלום רב, בני בן ה- 3 תומר, ילד להורים גרושים שאביו מגיע להסדרי ראייה די בקביעות. אתמול ביום שישי אביו בא לקחת את תומר, ותומר לא רצה בשום אופן ללכת איתו, כשהוא החזיק אותו בידיים, תומר בכה וצרח וכשרציתי לקחת אותו, אביו אחז בחוזקה ובאלימות בידיי וצעק לי: "אל תגעי בילד". ברור שמה שתומר זוכר זה שאבא החזיק לאמא את היד חזק וצעק עליה. מאתו הרגע הוא לא מסכים ללכת איתו ושלא נדבר על לדבר איתו בכלל. היום בשבת הוא כבר הסכים לדבר איתו וביקש ממנו שיבוא אלינו מתחת לבניין ואביו אמר לו שהוא לא יכול להגיע ושוב תומר לא מוכן לדבר איתו. אני במקביל פונה לבית משפט שייתן סמכויות לפקידת סעד כדי לבדוק את מערכת היחסים בין תומר לאביו, אך בינתיים כיצד אני צריכה להגיב במקרה שאביו מגיע באמצע השבוע והילד בוכה וצורח שהוא לא רוצה ללכת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף!!!! בן 3 לא רוצה ללכת לאבא שלו - תגובה
סמדר ריינר23/06/2013שלום שירית,
כרגע מה שאת יכולהלעשות הוא לנסות ולהרגיע את הילד, לא לשדר לחץ, אלא ביטחון ורוגע שהכל יההי בסדר. הילד קשור אלייך ולומד ממך איך לפרש סיטואציות. ככל שאת תהיי רגועה, כך גם הוא יוכל להרגיש בטוח ורגוע. אם הוא בוכה שוב, הייתי מנסה להרגיע אותו, להגיד לו שהכל יהיה בסדר ואת תשובי לראות אותו בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)