התערבות הורית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התערבות הורית
    גל
    24/06/2013

אני מרגישה שאני חסרת ביטחון כאשר אני באה להגן על ילדי. אם הילדות שלי רבות עם ילדים אני מנסה להתעלם ולתת להם לעבור זאת לבד ואם זה חמור אז אני מתערבת אבל תמיד בגישה פייסנית ומאוד נחמדה גם כלפי הילד וגם כלפי ההורים. אני רואה אמהות אחרות שלא חוששות לבוא ולהתלונן בפני הורים אחרים. אני תמיד מפחדת שזה יגרום לסכסוך ביני לבין ההורים ועוד יותר שהילד שלי עוד יותר יסתכסך עם ילדים אם אני אהיה תוקפנית יותר ואז לא יהיה לו עם מי לשחק(במקרה של ביתי הגדולה שיש לה בעיות חברתיות)
    ביתי רבה מכות עם חברה שלה .לביתי היה סימן והיא אמרה שהחברה התחילה באלימות ראשונה (ואני מאמינה לה) למרות זאת לא פניתי להורים של אותה ילדה כדי לא ליצור בלאגן וריחוק. בעלי הלך למסיבת סוף שנה ואותה אמא התנפלה עליו ועל הילדה שלי ואמרה לי שהיא לא מסכימה להרביץ ולמרות שביתי אמרה לה שביתה הרביצה ראשונה .היא התעלמה ממנה לחלוטין.
    אני מרגישה שאני חלשה במקום לעמוד להגנת ביתי אני מנסה לישר את ההדורים כדי שישאר פתח להמשך החברות בניהם ואילו להורים האחרים לא אכפת בכלל והם עומדים נחושים לצד ילדתם.
    מה אני משדרת לילדתי? האם זה נכון שאם אהיה תוקפנית ונחושה יותר לא יהיו לילדתי גם את המעט חברים שיש לה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התערבות הורית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התערבות הורית - תגובה

סמדר ריינר
    25/06/2013

שלום גל,
    לא ציינת מה גיל הילדה. בכל אופן מה שחשוב הוא אם ההתערבות של אפקטיבית. הורים שצועקים ורבים בתוקפנות הם לא בהכרח חזקים יותר, אלא בדרך כלל זה מעיד על חולשה, וחוסר יכולת לשלוט בעצמם. מה שחשוב הוא שתצליחי לייצר דיאלוג ולהגן על הילדה אם משהו מסכן אותה. אין סיבה שתשווי את עצמך להתנהגות של אנשים אחרים. הם זה הם ואת זו את.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

גל
    27/06/2013

הילדה בת 8.5. לגבי מסיבת סוף שנה. בעלי היה תוקפני בחזרה(לא מעניין אותו לשרוף גשרים) היה מתח כל המסיבה והוא סיפר לי שלקראת סוף המסיבה הילדות התחילו לדבר ולצחוק. ועכשיו אנחנו ההורים נשארנו עם התחושה הלא נעימה הזאת והן כבר שכחו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו