חוסר כבוד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר כבוד
    לורין
    27/06/2013

שלום אני גרושה ואמא לילדה בת 9, אני גרה אצל הורי 5 שנים, הילדה שלי מתחצפת לסבתא בצורה מכוערת, שולטת בבית , כולם עושים מה שהיא רוצה כדי למנוע צעקות מטורפות ובכי מטורף, כל סצנה איתה היא ענקית , היא ילדה מאוד קשה ומפונקת .אנחנו אמורות לעבור דירה בעוד חודשיים אבל המצב כרגע בלתי אפשרי במיוחד שאנחנו נכנסים לחופש הגדול, מה עושים כדי להציב גבול ושתבין שמה שהיא עושה הוא לא בסדר ושהיא חייבת לכבד אותנו. מנסה לדבר איתה כל הזמן היא מבינה ואומרת סליחה ומתנצלת אבל אחרי שעה שוב זה קורה . מה עושים???
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר כבוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר כבוד - תגובה

סמדר ריינר
    28/06/2013

שלום לורין,
    הצעד הראשון הוא לא לעשות מה שהיא אומרת גם אם היא צועקת צעקות מטורפות ובוכה בכי מטורף במשך שעות. זו הדרך שלה להחזיק אתכם תחת טרור ואת זה צריך להפסיק. יהיו כמה ימים קשים של צעקות ובכי, אבל אחרי שהיא תראה שזה לא עוזר, זה ייפסק. הצעד השני הוא לפנות להדרכת הורים מסודרת.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו