עוד שאלה קטנה,מקווה שאני לא חופר.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עוד שאלה קטנה,מקווה שאני לא חופר.
    לירון
    28/06/2013

שלום ,כמו שכבר ציינתי אני נער בן 17,
    יש לי איזה קטע כזה שאני יודע שחברים שלי אוהבים שאני אומר,שלמשל אני צוחק על משהו בקטע כזה=פגשתי הרבה אנשים ,הרבה מאוד אנשים אבל כזה עוד לא פגשתי,
    זה מצחיק אותם שאני אומר את זה,ואז זה מעלה לי את הביטחון,בקיצור רשמתי בפייסבוק את זה על חבר,חבר אחד רשם על חבר אחר שהוא רומנטיקן,אז אמרתי "X,שמעתי ממך הרבה דברים,הרבה מאוד דברים,אבל סוף סוף אתה צודק"
    ואז ישר חשבתי על התגובה בראש שלו,שכאילו זה עצבן אותו,ואז זה עשה לי מצב רוח רע..ואז לא ידעתי איך להגיב לדבר הזה.
    אני יודע שזה נשמע קצת כמו צרות של ילדים קטנים או צרות של עשירים,אבל הייתי רוצה לשמוע מה דעתכם על כך.
    מקווה שתענו לי ,לירון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה שהפריע לי בעצם

לירון
    28/06/2013

מה שהפריע לי בעצם זה התגובה שלו כלפי זה,המחשבה שלו..
    וזה בעיה ידועה אצלי שמפריע לי מה אחרים חושבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שהפריע לי בעצם - תגובה

סמדר ריינר
    30/06/2013

שלום לירון,
    הבעיה המרכזית ממנה אתה סובל היא לא ביטחון עצמי, אלא מחשבות טורדניות. וכאן אנחנו נכנסים למלכודת, ככל שנענה לך על המשחבות שלך כך נגביר את הדפוס. לכן חשוב שתנסה לארגן לעצמך הסחות דעת, ותנסה להתהנתק מהחשבות כשהן עולות, אין צורך להמשיך יאתן דיון בראש שלך, וזה לא משנה אם הן נכונות או לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תני לי להבין רק..

לירון
    30/06/2013

זה מחשבות טורדניות כי אני חושב על הבעיה ועל הביטחון הנמוך ואז שואל את זה כל פעם בפורום?אבל יש משהו שהציק לי,כמו הדוגמה עם החבר,אז להבא איך שזה מציק לי להסיח את הדעת?ומה עם לפתור את זה?לא לפתור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תני לי להבין רק.. - תגובה

סמדר ריינר
    01/07/2013

שלום לירון,
    זה תלוי מה הבעיה היותר חמורה. אם המחשבות הטורדניות מציקות, קודם כל צריך למצוא להן מענה, ואז כשאתה רגוע, לפתור עוד בעיות, שבמקרה גם עולות בתוך המחשבות הטורדניות שלך ומציקות לך. אחרת, לא תצליח לפתור באמת שום בעיה, כי גם כשתתמודד עם חוסר הביטחון, כל הזמן תהיה לך הרגשה שזה לא פתור ויש עוד שאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי אותך.

לירון
    01/07/2013

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחתי לעזור.

סמדר ריינר
    02/07/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו