טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני אמא לילדה מקסימה בת שלוש ולפני שבוע ילדתי עוד בת מדהימה ;-) יש לי בעיה עם הגדולה בבוקר בצחצוח השיניים. עשיתי כבר הכל וזה התחיל עוד לפני שנולדה השנייה. ניסיתי לא לתת לה דברים טובים , ניסיתי להרים אותה בלי לשאול אותה אבל כל בוקר זה מלחמה. היא מושכת את הזמן בכל דבר אפשרי. איך מתמודדים עם זה? רציתי לשאול גם לגבי הרבצות היא התחילה להרביץ לי ואין לי מושג איך להגיב חוץ מעונש שלרוב לא עוזר. אשמח אם תתנו לי כיוון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מעיין, עונשים אכן לא עוזרים, ולא כדאי לךלהמשיך איתם. נסי להפוך את צחצוח השיניים לחוויה משותפת שבה אתם ההורים מצחצחים וגם הילדה לידכם. מעבר לזה כנראה שיש בעיה בסמכות ההורית, וקושי בהצבת גבול. גבול צריך להיות מוצב בצורה אסרטיבית קצרה וברורה, בלי כעסים מיותרים, בלי וענשים , משא ומתן, והתחננויות. אם את מתקשה בכך, אולי כדאי לפנות להדרכת הורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד