מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גמילהדנה30/06/2013
שלום רב,
אני יודעת שהנושא חוזר וקראתי כבר כמעט הכל אבל בכל זאת:
ביתי בת 2.6 גמולה כבר חודשיים מפיפי יום ולילה ללא פיספוסים בכלל.
עם הקקי אנחנו בבעיה. היא בעצירויות ועושה בתחתונים רק כשממש לא יכולה כבר להתאפק. בין לבין היא הרבה פעמים אומרת שיש לה קקי אבל איך שמתיישבת על הישבנון מייד אומרת "לא יוצא" ומסרבת לשבת שוב (יכולה ללכת ככה הלוך וחזור גם עשר פעמים ובסוף לא לעשות או לעשות בתחתונים).
למעט פעמים בודדות שבהן הצליחה לעשות בשירותים אנחנו כבר חודשיים מנקים תחתונים...
אני רוצה לציין שהיא מאוד מתוסכלת מזה וכל פעם שבורח לה בתחתונים היא בוכה (למרות שאנחנו מנסים לעודד "לא נורא, פעם הבאה תצליחי" וכו)... וכשהיא הולכת לשירותים ולא עושה אני אומרת לה "אבל אחכ בורח לך בתחתונים וזה לא נעים לך" אבל זה לא עוזר.....
זה כבר חודשיים ואני לא יודעת מה לעשות, אין לי בעיה לנקות קקי אבל כואב לי שהיא שומרת את זה בבטן ולא משחררת ומתוסכלת כ"כ....
כמה עוד???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה - תגובה
סמדר ריינר01/07/2013שלום דנה,
יכול להיות שבתך סובלת מחרדת אסלה, כדאי להציע לה לשבת על האסלה עם חיתול, ולעושת קקי בתוך החיתול על האסלה, ואחר כך בהדרגה לצהיע לה לשבת עם חיות פתוח חלקית עדיין על האסלה ואז פתוח לגמרי, בקצב שלה עד שתוכל לוותר עליו ולשבת בלעדיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
דנה01/07/2013תודה, אבל הצעתי לה חיתול והיא לא רוצה.... הצעתי לה גם שירים, סיפורים, חיבוקים, סירים, עם ישבנון ובלי... כל מה שיכולתי להעלות על הדעת....
רעיונות נוספים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
סמדר ריינר02/07/2013שלום דנה,
לא כל דבר צריך להציע יש דברים שצירך לקבוע. פשוט אומרים לה, שעכשיו עושים קקי עם הטיטול על האסלה, יכול להיות שמרוב כוונות טובות הילדה חווה אתכם לחוצים וחסרי אונים וזה מגביר את החרדה שלה. אולי כדאי להיות יותר החלטיים ולסמן לה שאתם יודעים את הדרך, ויודעים מה לעשות, זאת לא שאלה, אלא ככה עושים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)