טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בעלי ואני נשואים 8 שנים ויש לנו 2 ילדות, האחת בת שנה ו-9 חודשים והשנייה בת 5 שנים.לאחר הרבה שנים של מערכת יחסים לא טובה שמלווה בהרבה מריבות, החלטתי שאני רוצה להיפרד. לבינתיים אנחנו מנסים הפסקה בה בעלי יעבור לגור אצל הוריו. שאלתי היא, כיצד מספרים זאת לילדה (אני לא לוקחת בחשבון את הקטנה)? ברור לי מה הדרך לספר כאשר זאת פרידה אך לא כשזאת הפסקה שהתוצאות שלה עדיין לא ידועות.אודה לעזרתך/כם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אפרת, כדאי שתשבו איתה שניכם, ותסבירו לה שאבא ואיאמ לא מסתדרים ולכן עבר עובר לגור אצל סבא וסבתא כרגע, אתם עוד לא ידועים לכמה זמן, ואחרי כן תחליטו אם הוא חוזר או לא. חשוב שתסבירו לה ששניכם ממשיכים להיות הורים שלה ולאהוב אותה בדיוק כמו קודם, כל זה לא באשמתה. קחו בחשבון שיהיה לה קשה, וזה בסדר, נסו ליצור אווירה בבית שבה מותר לבטא רגשות בצורה חופשית, גם אם זה לא יצא מייד, זה יבוא בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד