נסיעה ללא הילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נסיעה ללא הילדים
    דנה
    03/07/2013

שלום רב,
    אנחנו זוג הורים לשני ילדים.
    בן בן ארבע וחצי ובת בת שנה ו-8 חודשים.
    מאז שבכורנו נולד לא עזבנו בכלל.
    בעוד שבועיים בעלי ואני נוסעים לחו|ל לארבעה ימים.
    הילדים ישארו בבית שלנו עם שתי הסבתות שאותן הם מכירים היטב ורגילים אליהן.
    שאלתי היא כיצד להכין את הילדים לנסיעה שלנו והאם לדבר בטלפון במהלך הנסיעה עם הבכור(ילד רגיש מאוד מאוד)?אני חוששת שמא לשמוע אותנו בטלפון יצור אצלו מועקה גדולה.
    תודה,דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיעה ללא הילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיעה ללא הילדים - תגובה

סמדר ריינר
    04/07/2013

שלום דנה,
    אין סיבה ששיחת הטלפון תיצור אצלו מועקה, אלא אם כן היא תעשה בדרך שבה הוא יוכל להרגיש את תחושת האשמה שלך. אם אתם יכולים לדבר איתו בצורה עניינית ועליזה, אין סיבה שתהיה לו מועקה.
    הדאגה שלי היא יותר לגבי התינוקת בת שנה ושמונה, שלה קשה להסביר ולמעשה אין דרך להכין אותה. באופן כללי כדאי לחכות עם נסיעות כאלה עד גיל שנתיים, שאז ילדים מבינים קצת יותר והם יכולים להבין את המשמעות של הורה שהולך וחוזר.
    אם החלטתם לנסוע בכל מקרה, חשוב שלא תקרינו דאגה ואשמה, תנו הסבר קצר על כך שתאם נסועים וחוזרים, וסבא וסבתא יישארו איתכם, וגם קצת לפרט לגבי תהכנית של הימים הקרובים - מה הם יעשו ביחד עם סבא וסבתא, וסעו לשלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו