בתי בת ה5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בתי בת ה5
    ליהי
    05/07/2013

שלום רב, אני אם חד הורית לילדה בגיל 5 ויש לי בן זוג מזה שנתיים אני בהריון(חודש שישי) ועברנו לגור במשותף אני בתי ובן זוגי יש לי 2 שאלות:
    1. בתי התחילה למצוץ אצבע לפני חודשיים ואני לא מצליחה להפסיק את התופעה אז איך אפשר לגרום לה להפסיק?
    2. היא קוראת לבן הזוג שלי ״אבא״, יש לציין כי היא יודעת מיהו אביה (הסדרי ראיה אחת לשבועיים) איך ל תנהג עם התופעה הזאת? האם צריך לתקן אותה? להעיר לה? אני או בן זוגי? אשמח לתשובה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתי בת ה5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתי בת ה5 - תגובה

סמדר ריינר
    08/07/2013

שלום ליהי,
    למציצת האצבע הייתי מניחה, זה יעבור לבד אם תרגיש בטוחה יותר ותסתגל למצב החדש. זו דרכה להגיד לך שגם היא עדיין תינוקת, לפני שמגיע התינוק החדש, זו התנהגות טבעית ואופיינית ואין צורך לדאוג בגללה.
    לגבי העובדה שהיא קוראת לבן זוגך אבא אכן חשוב לתקן אותה גם הוא וגם את, בצורה עדינה, בלי לדחות אותה, ולבקש ממנה לקרוא לו בשמו. להסביר לה שלה יש אבא וקוראים לו כך כוכך והוא מאוד אוהב אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו