בן 3ו3חודשים, מבטא את עצמו במכות,

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 3ו3חודשים, מבטא את עצמו במכות,
    צליל
    06/07/2013

שלום הייתי די זמן בפורום הורים לילדים ופעוטות, וקיבלתי תשובות אבל אשמח כאן גם להיות, וללמוד, אני אמא ל2ילדים בן 7חודשים וילד בן 3שנים ו3חודשים, לפני 7חודשים עברנו דירה, גן חדש , אח חדש, הכל חדש לילד הגדול ואני רואה שדי קשה לו וזה מתבטא במכות שמרביץ הרבה לאבא שלו, משחק איתו פתאום סטירה, יריקה, בעלי שם אותו בעונש בחדר עם אור כמה דקות, יש מצב שאני נותנת פליק בטוסיק, ויצא לי סטירה גם לתת שזה טעות ומודה, הילד כלל לא רגוע בגן אומרים שדי שובב מטפס וכו סוחב לילדים בגן את המוצצים, בגן הקודם הוא היה הקטן כאן הוא הכי גדול ואני יודעת שבגלל המעבר התחוללו בו שינויים ובטוח לא מבין איפה הילדים שנעלמו ושואל אמא איפה הוא וכו,,,?הוא חכם שואל, סקרן ואני צריכה עזרה, רוצה שיראו את הילד,שיעבדו איתו על הריגשי, כרגע מחכים לתור של טיפול בדיבור, עבר איבחון, הוא בורח לכביש, לא מקשיב לפעמים יושב עם בצק משחק לא ישן בחדר שלו רק שלנו, בבקשה לאן לפנות? לא יכולה מבחינה כלכלית ללכת לפרטי יש סיבסוד? רופא ילדים שלח אותנו לפסיכולוג ילדים מה כדאי? שבת שלום,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 3ו3חודשים, מבטא את עצמו במכות, - תגובה

סמדר ריינר
    07/07/2013

שלום צליל,
    את יכולה לברר במכון להתפתחות הילד דרך קופת החולים שלך האם יש שם טיפול ריגשי לילדים. בדרך כלל בגילאים הלאה העבודה היא או משותפת עם הילד וההורה או עם ההורים בלבד. את גם יכולה לבדוק בקופת החולים שלך יש לכל קוםת חולים רשימת מטפלים במחיר מסובסד.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו