שינוי התנהגותי בילדה בת 8

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שינוי התנהגותי בילדה בת 8
    אמא מודאגת
    07/07/2013

שלום.אני אמא ל2 ילדים ,הגדולה בת 8 והקטן בן שנה ושמונה חוד'.הבעיה היא שמאז שהוא נולד ובמיוחד לאחרונה המצב מחריף מבחינת התנהגות בתי.היא מתעצבנת מהר וחצופה מאוד ומתנהגת ומדברת בחוסר כבוד כלפינו ההורים וכלפי אחיה הקטן ובנוסך שהיא מתעצבנת היא רוקעת ברגלים ועושה אגרופים או מפילה או מושכת מה שבסביבתה..אציין שהתנהגות אלימה זו קורה לאחרונה ולא היתה בעבר.ואציין דבר נוסף שבחוץ ובביהס ועם חברות היא שונה.לאחרונה נראה שיש לה הרבה עצבים ושוחחתי עימה ונראה שזה בגלל שהיא לא התרגלה שיש לה אח קטן כי היא גם אמרה לי כך.אני מרגישה שיש.לה המון עצבים לאחרונה ואני מעוניינת לקבל עצה להתנהלות נכונה )ישבתי עימה מס' פעמים ודיברתי עימה על כך שהיא צריכה לדבר על מה שמעצבן אותה ולא לתת לזה להשתלט עליה).אשמח לעצה...סליחה על אורך הבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי התנהגותי בילדה בת 8

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי התנהגותי בילדה בת 8 - תגובה

סמדר ריינר
    07/07/2013

שלום לך,
    קודם כל יפה שישבת לדבר איתה. רצוי להמשיך ולהקדיש לה זמן איכות ללא אחיה אחת לכמה זמן, ובזמן הזה לא רק לדבר אלא גם לעשות דברים כייפים ביחד.
    בנוסף חשוב להמעיד גבולות בצורה אסרטיבית וברורה. אם את מרגישה שתא לא ידועת איך אולי כדאי לפנות להדרכת הורים קצרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו