מה לעשות עם חברה משפיעה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה לעשות עם חברה משפיעה
    רות
    07/07/2013

לבני יש חברים אשר מנסים להשפיע עליו . הוא עדכן אותי כי החברים שלו משתמשים במשחקים מחשב אשר לא מתאמים לאופי שלהם ולגיל משחקי מחשב עם מסר מיני שלילי . הילדים הינם בגלאי 11-12 אני דיברתי עם בני שימנע מכך וטוב שהוא מספר לי . אני חושבת להספר להורים של התלמידים מהכיתה וכן למורה אף על פי שיש חופשה . אני מונעת ממנו כרגע להפגש עם החברים האלו .. מה ניתן לעשות איך אני יכולה למגר את התופעה אני מצד אחד מרחיקה אותו מהחברים שלו .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות עם חברה משפיעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות עם חברה משפיעה - תגובה

סמדר ריינר
    08/07/2013

שלום רות,
    זה מצויין שהילד שלך מספיק חזק לא להיגרר לסיטואציות שלא מתאימות לו. אני חושבת שזה חשוב שאכן תעדכני את ההורים, ואם בגלל זה החברים שלו יתרחקו ממנו, אולי כדאי לעזור לו למצוא חברים אחרים, ילדים אחרים מהכיתה, ילדים מכיתות אחרות, מתנועת הנוער ומחוגים. אני מאמינה שאם הוא יישאר חזק באופיו כפי שהוא כרגע, אולי יהיה משבר זמני, אבל לא תיגרם בעיה חברתית לאורך זמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו