גמילה ממוצץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה ממוצץ
    דנה
    07/07/2013

בני בן 3 נגמל לפני חודש ממוצץ.הגמילה לא היתה ממש מתוכננת ונעשתה עי המטפלת בגן.אני זרמתי איתה והילד בסהכ לא עשה יותר מידי סצנות בימים הראשונים.רק לאחר שבוע מהגמילה הוא חזר להרטיב בלילה ויש לו הרבה התקפי בכי וזעם.נכון להיום הוא כבר לא מרטיב אבל הבכי והזעם נשארו והוא מבקש מידי פעם את המוצץ.האם זה הגיוני שכל השינויים האלה כתוצאה מהגמילה?אין איזה שינוי שהוא עבר והכל שגרתי ורגיל עד כמה שידוע לי.האם זה נורא להחזיר את המוצץ אחרי חודש?אני בטוחה שזה ירגיע אותו בהתקפי בכי.או אולי אעשה לו כך יותר נזק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה ממוצץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה ממוצץ

דנה
    12/07/2013

דילגתם על ההודעה שלי ואין לי מושג איך מקפיצים.אשמח לתשובה!7

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה ממוצץ - תגובה

סמדר ריינר
    14/07/2013

שלום דנה,
    זה בסדר גמור להחזיר תא מוצץ. הגמילה כנראה נעשתה באופן לא מספיק הדרגתי. הוא יוותר על המוצץ בדרכו ובבקצב שלו, אל תדאגי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו