כניסה למשפחתון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כניסה למשפחתון
    גלי
    10/07/2013

שלום,
    בני בן 6 וחצי חודשים הוא תינוק מקסים וחייכן, אבל מאוד רגיש. מפחד מרעשים חזקים ופתאומיים, חושש מאנשים גדולים בעלי קול חזק (בעיקר גברים), תנועות פתאומיות וכו'. בנוסף, די קשה לו להרדם ומתעורר בקלות מרעשים.
    ביומיים האחרונים התחלנו בתהליך הסתגלות למשפחתון בו יש כרגע 12 ילדים על 3-4 מטפלות. ביום הראשון בהתחלה הוא היה מאוד זהיר, נבהל מבכי של ילדים, רעשים, אך לאט לאט נפתח והשתחרר, שיחק וחייך למטפלות. ביום השני בהתחלה זרם, אך כשהגיע הזמן לאכול, התחיל לבכות בהיסטריה והיה מאוד קשה להרגיעו. כל הזמן הייתי שם איתו וברור לי שהבכי היה מההצפה הרגשית ולא שום סיבה אחרת. רק אני הצלחתי להרגיעו.
    מצד אחד ברור לי שמה שאני מתארת הוא מאוד טבעי להתחלה, אך מצד שני אני מאוד חוששת שאולי לתינוק שהוא מאוד רגיש ולא ישן בקלות לא מתאימה מסגרת כזו.
    מה דעתך?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כניסה למשפחתון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה למשפחתון - תגובה

סמדר ריינר
    11/07/2013

שלום גלי,
    אני מסכימה איתך, לי שנמע שהוא קטן מדי לזה, אם יש לכם אפשרות למסגרת יותר קטנה או למטפלת, זה עדיף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו