טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, יש לי ילד בן 3 שהרביץ לחברו. כששאלתי אותו האם הוא הרביץ לחברו הוא אמר לא למרות שאני יודעת שזה היה הוא. ניסיתי לא להאמין לבני אבל אני לא יכולה להתעלם מהעובדה שהשקר שלו נבע מגילו הצעיר. כיצד אני יכולה להתעלם מעובדה זו ולדעת שלא משנה מאיזו סיבה הוא משקר אז הוא משקר ואני לא אוכל להאמין לו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אסתר, אבל זה לא נכון. את ממש לא אמורה להתעלם מהעובדה הזו. זה נכון מאוד שהשקר נבע מגילו הצעיר. ילדים בגילאים האלה משקרים, בין השאר משום שהתפיסה שלהם לגבי אמת ושקר עדיין לא בשלה. זה לא אומר שאת בכלל לא יכולה להאמין לילד שלך, זה אומר שבמקרה הזה את יודעת את האמת, ואת יכולה להגיד לו שאת ידועת שזה הוא. זה הכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד