טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, ביתי בת 6, עולה השנה לכיתה א׳ בשבועות האחרונים ישנו שינוי בהתנהגות שלה. היא נהפכה חסרת ביטחון, מדברת בלחש, סגורה יותר מתמיד, רגישה ובוכה הרבה ממצבים שונים שלא היו בעבר. האם יתכן שהשינוי קשור לעלייה לכיתה א׳ ואולי לחששות? חשוב לי לציין כי בבית לא חל כל שינוי אשר יכול להשפיע על כך. אשמח לתגובתכם, תודה מראש. רוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רוני, כמבון שאני לא יכולה לדעת בלי להכיר את בתך מאין נובע השינוי, אבל לא נשמע לי שזה קשור רק לכיתה א'. אני חשובת שכדאי לערוך בירור יותר מעמיק, אולי בצורה עקיפה על ידי ציור או סיפור משותף על ילדה עצובה (שתגיד למה לדעתה הילדה עצובה), או לפנות לךאיש מקצוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד