שלושה ילדים שלא מקשיבים לי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלושה ילדים שלא מקשיבים לי
    אמא
    15/07/2013

היי אני אמא לשלושה, בן 7.5+ תאומים בני 4 , הם כל היום מתווכחים בניהם, מציקים אחד לשני, מדגדגים אחד לשני, צווטים ומשתוללים !!! אני לא מצפה שלא יתנהגו כמו ילדים אבל אני ממש רוצה שיכבדו אותי כשאני מבקשת שיפסיקו מתוך כבוד למקום בו אנו נמצאים או במקום שפשוט צריך להתנהג בו אחרת ורגועים יותר !!!

מה שאני עושה במצבים כאלה זה בדרך כלל מעירה להם מבקשת שוב ושוב להפסיק אבל ללא הועיל אחד שותק השני צוחק ומתחילים שוב מחדש את כל הבלאגן !

מה עושים ??? בבקשה עזרה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלושה ילדים שלא מקשיבים לי - תגובה

סמדר ריינר
    16/07/2013

שלום לך,
    לא ציינת האם בדברים אחרים הם כן מקשבים לך (מקלחות, אוכל, שינה), האם זה התגבר בחופש או שכל הזמן זה כך. אם זה משהו שהוא רק בתחום הזה, ורק בחופש, פשוט הייתי מנסה להעסיק אותם יותר, כי כפי הנראה ההתהנגות נובעת משיעמום. אם זו בעיה כללית יותר יכול להיות שכדאי לך לפנות להדרכת הורים קצרה כדי להחזיר לעצמך את הסמכות ההורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו