טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ילד יליד סוף אוקטובר ,איי קיו ממוצע ,לא בשל ריגשית ,מסרב להישאר בגן או לעבור לגן אחר ומעוניין רק לעלות לכיתה א כל השכנועים שלנו ההורים ואחיו הבוגרים לא עוזרים ,הוא רוצה לעלות כמו כל חבריו מהגן, וגם להיות עם ילדים בגילו , אנחנו מרגישים שאם נשאיר אותו בגן אפילו שנעודד אותו זה לא יעזור ויגרם לו נזק לכוון ההפוך, האם לאור ההרגשה הרעה שמרגיש עדיף להקשיב לדעתו ולעלות לכיתה א שירגיש כמו כולם, ולתמוך בו יום יום בלימודים עד שיבשיל ? מדובר בילד טוב ללא בעיות התנהגות ומבין טוב מה שרוצה אישתי מרגישה חזק את הנזק בהשארתו וחושבת שעדיף להקשיב לדעתו ותתמוך בו יום יום בכיתה א .מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום דני, אני חושבת שכדאי שתתייעצו עם השירות הפסיכולוגי, ששם אבחנו אותו ומכירים את הקשיים שלו, ויכולים לתת לכם תשובה שמתאימה לו ולא תשובה כללית שלא נשענת על היכרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד