טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בני בן 3.10 חודשים הוא ילד מאוד טוב יחסית רגוע ואיטלגנטי ,בשבועות האחרונים ישתנה לו ההתנהגות,כשאני ובעלי כועסים עליו הוא ישר אומר אמא אני אוהב אותך וכו....נולדה לו אחות לפני חצי והוא עד היום מציק לה או עושה דברים מסוכנים למשל וכסה לה את הראש בשמיכה אנחנו מעירים לו ומסבירים לו שזה מאוד מסוכן והוא ממשיך לעשות את.איך אני גורמת לו להפסיק אם זה ? דבר נוסף כשהוא כועס ולא מסכים אם דברים שאני ובעלי קובעים הוא התחיל לקלל ואף להרביץ. בשישי האחרון הוא שאל את בעלי איפה הוא יהיה שאנחנו לא ניהיה פה יותר ...הינו מאוד מופתעים מהשאלה הזאת, מאיפה הוא חושב על הדברים האלה? אשמח מאוד להכוונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ליאת, נשמע שאתם מתקשים מאוד להציב גבולות לבן שלכם. חשוב מאוד להיות תקיפים, קצרים ובורורים בטון שלכם כלפיו, לא להסביר הסברים ארוכים והכי חשוב להקפיד על עקביות . אם אתם לא מצליחים, כדאי שתפנו להדרכת הורים מסודרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד