מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חייבת עזרהמיטל22/07/2013
שלום שמי מיטל...יש לי 3 ילדים הבעיה הגדולה שלי דווקא היא אם הבת הבכורה (7.5) היא גל הזמן מרגישה שלא אוהבים אןתה נפגעת מאוד מהר ,כל הזמן היא משווה את עצמה לאחותה הקטנה(1.5) למה לה כן ולי לא... למה את מנשקת אותה ואותי לא ,לעידני( הבן האמצעי 6) את קוראת עידני ולי לא נכון שאי אפשר להתוכח אם רגשות של ילדים אבל זה לא שהיא לא מקבלת שם חיבוקים ונשיקות לה אי אפשא לקרוא עידני כי היא שחרונה ואת זה אני תמיד מסבירה לה... במקום לשלוח אותה לקייטנה בחופש לקחתי אןתה איתי לעבודה כדי שתרגיש רצויה ואהובה שרק היא באה איתי... תמיד אני מאגישה שחייב קודם כל להתייחס אליה ואחר כך לכולם... אני עובדת בגן וכשאני מנשקת את הילדים היא מסתכלת היא כל הזמן אומרת לי למה את לא מנשקת אותי ככה... ממש הזוי שהיא תמיד רואה את הצד של האחרים ולא מתמקדצ בכמה אהבה ומחמאות רק היא מקבלת ... אשמח לקבל עזרה או עצה מקצועית לפחות לכוון אותי למשהו... מעבר לזה אנחנו משפחה מאוד מגובשת וטוהבת ותמיד מנסים להיות הכי בסדר אם הילדים שוב במיוחד אם שחר.... ומנסים לעניק להם מה שאפשר לא רק מבחינה ריגשית תודה רבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עזרה - תגובה
סמדר ריינר23/07/2013שלום מיטל,
אם את מרגישה שהקנאה של בתך היא לא הגיונית, אין צורך להתנהל לפי זה. אפשר להסביר לה שקנאה זה דבר טבעי, כל אחד הוא אחר, ואת מבינה שזה כואב לה שאת לא אמא רק שלה, אבל אלה החיים. חשוב שאת תביני שאת לא אמורה להפסיק לה את הכאב והקנאה. זה לא נורא שהיא מקנאה,זה חלק מהחיים. ככל שאת תפסיקי להתייחס לזה, לא יהיה כדאי לה להתשמש בזה כמנוף לקבלת תשומת לב, וזה יירגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)