בן שנתיים וחצי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן שנתיים וחצי
    לירן
    24/07/2013

שלום ותודה!
    בני בן שנתיים וחצי, לפני שלושה שבועות הצטרפה למשפחתינו בת - אחות, ונראה שהוא מקבל את זה די בזרימה (מתעניין, אומר "היא שלי", מחכה לראות אותה שהוא חוזר מגן - ובעיקר ממשיך להתעסק בשלו - היא לא תופסת כרגע הרבה צומת לב מאחר שהיא תינוקת קטנה שישנה רוב היום...)
    בחודשיים האחרונים אנחנו מדברים איתו על קקי ופפי בסיר - יש סיר בסלון, הוא מאד אוהב את הסיפור של נפתלי, יש כמה ילדים גמולים בגן והוא מבין לדעתי בדיוק מה זה אומר. לא לוחצים בכלל - מחכים שזה יבוא לבד.
    לפני שבועיים הוא קם וביקש לעשות קקי בסיר - ועשה! מאד שמחנו ועודדנו אבל הוא לא רצה להוריד את החיתול. קניתי לו תחתונים והוא מאד התלהב אבל עדיין מעדיף חיתול. חשוב לציין שהיו לו שפשפות בגלל החיתול והוא אומר "שחיתול עושה אדום ותחתונים לא".
    בכל מקרה בבית עשה כמה פעמים בסיר ולפני יומיים התעקד בבוקר שהוא רוצה תחתונים.
    שמתי לו והלכנו לגן. בגן פיספס קקי וגם פיפי ובכלל לא רצה ללכת לשירותים. הגננת אמרה שהוא רוצה "רק בבית תחתונים".
    אשמח אם תייעצו לי מה לעשות. אני חושבת שזה מבלבל המסר של לפעמים חיתולים ולפעמים תחתונים. הוא ילד מאד פיקח ואני חושבת שזה אנחנו שלא מנוסים מתהליך.

חשוב לציין שהוא עובר גן (זה גן קיבוץ - כל שנה עוברים גן עם כל השכבה וזה לא זעזוע כזה..) ובגן מספטמבר נראה שהתנאים "לגמילה" יותר נוחים (יותר שירותים וכאלה שנוח להגיע אליהם).

מה עלי לעשות?

תודה רבה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנתיים וחצי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנתיים וחצי - תגובה

סמדר ריינר
    25/07/2013

שלום לירן,
    יכול להיות השילד שלכם עדיין לא בשל לגמילה, לא כדאי ללחוץ, זה בכלל לא מבלבל חלק מהזמן תחתונים וחלק טיטול, במיוחד אם הוא מבקש וכדאי ללכת בקצב שלו ולפי ההמלצות שלו. הוא ייפרד מהטיטול בדרכו ובשליטתו, וכך הכי טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!!

לירן
    25/07/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו