טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום . הבת שלי , בת שנתיים ו3 חודשים .בזמן אחרון אני מרגישה שהיא בכלל לא "סופרת אותי" ועושה מה שבא לה . היא לא מקשיבה להערות שלי וכל דבר אני צריכה לחזור 20 פעם.היא נורא עקשנית .מה העונש האפשרי בגיל כזה ? נכון להיום אני מכבה טלוויזיה ואומרת שעד שהיא לא עושה את מה שצריך - היא לא תקבל כלום.זה הולך רק באיומים איסופיים .איך מתמודדים עם דבר כזה - היא פשוט צוחקת לי בפנים כשאני מדברת איתה בתקיפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום גלינה, יכול להיות שאת נוקשה מדי, וגם יכול להיות שמה שאת חשובת שהוא דיבור בתקיפות הוא בעצם דיבור מאוד כועס, שחושף את חוסר האונים שלך. קודם כל כדאי לבחור סדרי עדיפיות על מה להתעקש עם הילדה ועל מה. יכול להיות שלא רק הילדה עקשנית אלא גם את, ואז נוצר ביניכן מאבק כוחות מיותר. לא על כל דבר חייבים להתעקש. לגבי הדברים שעדיין חשוב לך להתעקש לגביהם חשוב שתהיי עקבית. וחשוב שתביני שטון תקיף הוא טון רגוע מאוד, ולא כועס בכלל. אם עדיין את מתקשה, אולי כדאי שתפני להדרכת הורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד