מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה רגשית?ימי26/07/2013
בני בן שלוש. אתאר השתלשלות של אירועים שקרו לו בשנה האחרונה:
בגיל שנתיים נכנס לגן עם 30 ילדים והחל להיות אלים.
היה מכה בתוקפנות את אחיין שלו ולאחר זמן מה גם אותנו (הוריו).
חשוב לציין שלאחר פרק זמן של 3 חודשים גיליתי שהגננת לקתה בסרטן ולא בדיוק תפקדה בגן. הגיעה גננת חדשה ומאז הילד החל לעשות קקי בתחתונים... החלטתי להוציאו מהגן משום שחשתי שהגננת החדשה לא מתמודדת עמו (לפי דברים שאמרה לי). ואכן נרשמנו באמצע השנה לגן עם פחות ילדים, גנן רגוע ומדהים, ילדים רגועים ומיד ניכר שיפור משמעותי בהתנהגותו (הילד נרגע, התנהג יפה ואפילו הקשיב לנו!), אלא שלאחר פרק זמן הודיעו לי שהגן יסגר ולא ימשיך בשנה הבאה מאז בערך הילד החל שוב לגלות תוקפנות, זורק דברים שמתעצבן, צועק בקול רם ומרים ידיים ועכשיו גם מתאפק ולא עושה צרכים.
אינני יודעת אם הבעיה אצל הילד ואם היא קשורה לשינויים הרבים שעבר.
אני חוששת מאוד שכן שנה הבאה הוא יהיה בגן עירייה...חשוב לציין מספר דברים:
הילד זקוק להמון המון תשומת לב, הוא אוהב מאוד לגוע כל הזמן בדברים (נראה שלא שולט בזה), הוא נעלב בקלות לפעמים רק מזה שאומרים לו לא או שצוחקים איתו ומתחיל בתגובה לצרוח ולומר "אני לא אוהב אותך". למי פונים???????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי
סמדר ריינר29/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)