בת 4 שלא מפסיקה לדבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת 4 שלא מפסיקה לדבר
    ליאת
    27/07/2013

בתי בת 4 לא מפסיקה לדבר מהרגע שהיא קמה עד הרגע שהיא הולכת לישון !!!
    היא ילדה מאוד מאוד סקרנית והחלה עם השאלות של למה? ולמה? בערך מגיל שנתייים וזה נמשך עד עכשיו , אבל בתחושה שלי זה אובר .. לא ניתקלתי בילדים ששואלים ככ הרבה וכל דבר מעניין אותה ואתן דוגמאות : עולים לרכבת היא מתחילה לבחון אנשים , אמא למה האיש הזה עצוב ? למה הוא נראה כועס? למה הזקנה לא שילמה באוטובוס וישר עלתה ? היא ממש יורדת לפרטים וכאילו רואה הכל...למה החייל ככה ולמה הוא כזה? כמעט כל דבר מעניין אותה ולפעמים התשובה לא מספקת אותה , והיא רוצה לחפור על נושא עוד ועוד עד שהיא מוציאה אותי מהדעת .(והיא לא תרגע עד שהיא תקבל את התשובה במלואה ).. יש מצבים שאני ממש פוחדת להתחיל איתה איזה נושא מהחשש שהיא לא יודעת לעצור .... והיא אוהבת לדבר בצורה מוגזמת עד שאני ובעלי כבר על סף שבירה....בהתחלה חשבתי שאולי זוהי סקרנות של הגיל אבל זה נראה לי מוגזם ולא נראה לי שבגיל הזה היא צריכה ככ הרבה אינפורמציה שלא תואמת ככ לגילה ....האם זה תקין ?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 4 שלא מפסיקה לדבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

ליאת
    27/07/2013

רציתי להוסיף עוד דוגמאות: אמא למה הילד בוכה ? למה נפל לילדה הגלידה ? למה החלון ורוד או למה הדלת בצבע חום? למה האנשים שם צוחקים? או הולכת איתה נגיד לבנק והיא רוצה להגיד לי סוד ... למה לפקידה יש פצעים על הפנים ולחיים שמנות? כמעט על כל דבר למה? אפילו על דברים שהם לכאורה לא מעניינים ושוליים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

סמדר ריינר
    28/07/2013

שלום ליאת,
    יכול להיות שההתהנגות שלה מעידה על חרדה, והשאלות הן למשעשה סוג של אובססיה. כדאי לבדוק את הנושא בייעוץ עם איש מקצוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו