דחוף דחוף- עזרה בבחירת איש מקצוע

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דחוף דחוף- עזרה בבחירת איש מקצוע
    ימי
    28/07/2013

זהו הגעתי לתובנה שאני לא מצליחה לטפל בילד שלי (אני עובדת עם ילדים ואיתם יש הצלחה מסחררת). אני ממש זקוקה לפסיכולוג ילדים שמטפל בבעיות דימוי עצמי, כעסים, התנהגות אלימה (מעט) ובעיקר רגרסיות חוזרות של עשיית צרכים בתחתונים ופחד ללכת לשרותים.
    אני יודעת שאתן בפורום פסיכולוגיות, אך האם הטיפול עם ילד בן 3 יעיל? האם אין כדאי להפנותו לטיפול דיאדי/טיפול ביצירה/בע"ח המשלב הדרכת הורים. אני ממש נחושה ומוכנה להתחיל בטיפול ולעזור מיידית לבני הפעוט!

בבקשה תשובה מהירה,
    ימי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך...

ימי
    28/07/2013

ואגב אין ספק שיש לו בעיה רגשית ולא רק התנהגותית...הוא נעלב, כל הערה קטנטונת מתפרשת אצלו כעלבון ואז הוא מיד תוקף בצעקות או במכה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף דחוף- עזרה בבחירת איש מקצוע - תגובה

סמדר ריינר
    29/07/2013

שלום לך,
    הטיפול בילד בן שלשו הו איעיל, אבל אכן נהוג לטפל דרך הדרכת הורים וטיפול דיאדי בגילאים הלאה בדרך כלל, גם הפסיכולוגיות בפורום הזה עוסקות בכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו