ילד לא רוצה לראות את אבא שלו בהסדרי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד לא רוצה לראות את אבא שלו בהסדרי
    גלית
    29/07/2013

שלום, בני בן 4.5 . אנחנו גרושים מאז שהיה בן שנה. הקשר בין האב לבן לא יציב לחלוטין. מבריז באופן שיטתי וקבוע. הסדרי הראייה פחתו ופחתו ביוזמת האב בשלוש השנים האחרונות עד כדי שכיום הוא רק רואה אותו בימי שני לשעתיים ואחת לשבועיים בשישי לשעתיים.
    בני מעולם לא חזר ואמר שהיה לו כייף עם אבא שלו . עצוב מאוד. לאחרונה הוא ביקש ממני לקנות לו שרביט קסמים וששאלתי למה הוא ענה שרוצה להעלים את אבא שלו ואז רק אמא תהיה איתו כי כאשר הוא עם אבא הוא עצוב ולא כייף לו. שעניתי לו שהוא אבא שלו ותמיד הוא יהיה בשבילו אבא ואי אפשר לקנות שרביט קסמים ולהעלים אותו הוא אמר לי שאם אין בחנות ליד הבית שאסע באוטו רחוק לחנות אחרת ואקנה. מה אני עושה במצב כזה מה אני אומרת לו. הוא כל כך חכם ונבון שאני כבר לא יכולה להגיד לו שאבא שלו אוהב אותו כי הוא לא מאמין לזה הוא לא מרגיש את זה מאבא שלו. גם קשה לי כבר להגיד לו שיהיה לו כייף שאבא שלו בא לחת אותו מהגן כי הוא אומר שלא כייף לו. בין הגרוש לביני אין תקשורת מילולית רק סמסים וגם בקושיי... שניסיתי בעבר לתת לו עזרה או טיפים אמר לי לא להתערב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד לא רוצה לראות את אבא שלו בהסדרי - תגובה

סמדר ריינר
    30/07/2013

שלום גלית,
    מה שאת אומרת לו זה טוב ומספיק. עדיין יכול להיות שהו אימשיך להגיד את זה, ועל זה אין לך שליטה. לא בטוח גם שהוא אורמ את זה רק בגלל הקושי בקשר עם אביו אלא גם בגלל שהוא בשלב האדיפלי ובגיל הזה בנים רבים רוצים להעלים את אבא ולהישר גם עם אימא. נסי לא להיות מוטרדת ולקבל את הדברים כמו שהם. על הקשר שלו עם אביו אין לך שליטה, התמקדי במה שאת כן יכולה לעשות בקשר שלך איתו, כפי שעשית עד עכשיו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו