שינוי התנהגותי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שינוי התנהגותי
    אודליה וקנין
    24/03/2008

שלום רב,

אני אמא לשלושה ילדים מקסימים, ילדה בת 4.5,ילד בן3,ותינוקת בת 3 חודשים,הבעיה שלי היא עם ילדי בן ה3 עד לא מזמן הוא היה מרכז העניינים,ולאחר הולדת הבת הקטנה הכל היה מסדר עד לאחרונה הוא התחיל להפגין ביטחון מופרז,כול דבר אצלו זה לא רוצה והוא לא מוכן להקשיב לא חולק בדברים שלו,ולאחרונה הוא התחיל להכניס ידיים לצלחות האוכל של אחרים,אלו דברים שלא היו מעולם,מה לעשות אך להשיב לו את הרוגע שלו,ואנחנו הורים שמחבקים מנשקים מטיילים עם הילדים
    ומציבים גבולות,מה עוד אפשר לעשות????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי התנהגותי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובות קנאה להולדת אחות

שושי יעקובי
    24/03/2008

אני מניחה כי הקשיים החדשים בהם אתם נתקלים קשורים בדרך כלשהי לתגובות הקנאה של הילד להולדת אחותו. כפי שציינת בעצמך, עד ללידתה הוא היה הילד הצעיר במשפחה וכעת יש תינוקת שבוודאי גוזלת לא מעט מתשומת הלב שלך. הילד זקוק לתשומת הלב שלך ולהתייחסות שלך למצוקתו. זמן פרטני ביחד איתך, שיחה משותפת ושימוש בספרים בנושא הקנאה לאחר הולדת אח/ות, יכולים לסייע לילד ולך לגעת ברגשות העדינים ולאפשר לו לחוש מובן ומוכל. ואתם ההורים צריכים להיות מוכנים לתקופה מסוימת לא קלה עם הילד כתגובה נורמטיבית למצב הכל כך שכיח.
    שושי יעקובי
    פסיכולוגית חינוכית והתפתחותית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו