מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בכי וצרחותחן02/08/2013
שלום,ביתי בת 4 ,בתקופה האחרונה החלה התנהגות של בכי בעקבות משהו שלא רוצה לעשות/לא הצליחה כמו שרצתה/ריב עם חברה,הבכי מגיע עד כדי צרחות,והיו פעמים שלקח המון זמן עד שנרגעה כאשר אני ובן זוגי מותשים בסיום נפשית ופיסית. ההתנהגות של הבכי הייתה גם בעבר,אך לקראת סוף שנת הלימודים בגן הבכי החל להפוך לצרחות,דבר שהלחיץ והתיש אותנו רגשית. לאחרונה בכל פעם שאני מזהה התחלה של התנהגות דומה,אני אומרת לביתי שאם לא נרגעת בספירה עד 5 תצטרך ללכת לבכות בחדר השינה.לרוב אינה מצליחה להירגע בספירה עד5,ואז אני מעבירה אותה לחדר שינה(כאשר הדלת נשארת פתוחה) ואומרת לה לחזור רגועה,היא חוזרת בוכה מס' פעמים ואני מחזירה אותה לחדר עד שחוזרת רגועה.מצד אחד ה"שיטה" הזאת קיצרה את משך זמן הבכי וגם את תחושת חוסר האונים שלנו במצבים האלה.אך למשל אתמול כשהחלה לבכות בביקור אצל חברים ,די מהר אמרתי לה שאם תבכה נלך הבייתה.שאלתי היא,האם ככה אני מעבירה לה מסר שלבכות זה לא טוב,ומשדרת לה שאני לא יכולה לעמוד בזה,וגם בכלל אשמח לתגובתכן ולהבנתכן את ההתנהגות שלה ושלנו,חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכי וצרחות - תגובה
סמדר ריינר04/08/2013שלום חן,
לא, את לא מעבירה בזה מסר שלבכות זה לא טוב אלא שבכי היא לא דרך התמודדות במקרים כאלה. ישנם מקרים שבכי הוא דרך התמודדות מצויינת, למשל כשקורה משהו רציני, עצוב, וצריך לבכות כדי לבטא זאת, ואני בטוחה שאם את יודעת להבחין בין המקרים, גם היא תדע. אל תדאגי, זה לא יבלבל אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)