חרדה וקשיי קשב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדה וקשיי קשב
    גלית
    03/08/2013

שלום, בני בן 8 מגלה סימנים של קשיי קשב. מגלה לאחרונה גם חרדות. בהתייעצות עם פסיכיאטר הוא אמר שכדאי לקחת אותו לטיפול רגשי לגבי החרדות ואז הוא מאמין שקשיי הקשב יפחתו. התורים בקופ"ח לא נגמרים. האמת היא שאני גם חוששת שיהיה לו רישום של טיפול נפשי ואז זה עלול להזיק לו בעתיד... תוכלו להמליץ לי בבקשה על פסיכולוגית ילדים טובה באזור פרדס חנה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה וקשיי קשב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה וקשיי קשב - תגובה

סמדר ריינר
    04/08/2013

שלום גלית,
    מצויין שאת פונה לטיפול עבור בנך, לצערי אני לא מכירה באיזור הזה, אבל אני בטוחה שפסיכולוגית בית הספר יכולה להמליץ לך, אל תדאגי היא מחוייבת לסודיות ואין סיבה שזה יפגע בבנך בדרך כלשהי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעת קשב בליווי של חרדות

מיכל
    04/08/2013

הי,

אנחנו חווים בדיוק אותו דבר עם בננו בן השבע וחצי.
    הוא מאותגר קשב, מטופל בריטלין ולאחרונה החלו להתגבר אצלו חששות ופחדים בעיקר ממקומות סגורים. אני אנסה לברר על בעל מקצוע באזורנו פרדס חנה - כרכור ובמידה ואמצא אשמח למסור לך פרטים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

גלית
    04/08/2013

אעדכן גם פה כשאמצא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו