טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בני בן 8 מגלה סימנים של קשיי קשב. מגלה לאחרונה גם חרדות. בהתייעצות עם פסיכיאטר הוא אמר שכדאי לקחת אותו לטיפול רגשי לגבי החרדות ואז הוא מאמין שקשיי הקשב יפחתו. התורים בקופ"ח לא נגמרים. האמת היא שאני גם חוששת שיהיה לו רישום של טיפול נפשי ואז זה עלול להזיק לו בעתיד... תוכלו להמליץ לי בבקשה על פסיכולוגית ילדים טובה באזור פרדס חנה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום גלית, מצויין שאת פונה לטיפול עבור בנך, לצערי אני לא מכירה באיזור הזה, אבל אני בטוחה שפסיכולוגית בית הספר יכולה להמליץ לך, אל תדאגי היא מחוייבת לסודיות ואין סיבה שזה יפגע בבנך בדרך כלשהי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אנחנו חווים בדיוק אותו דבר עם בננו בן השבע וחצי. הוא מאותגר קשב, מטופל בריטלין ולאחרונה החלו להתגבר אצלו חששות ופחדים בעיקר ממקומות סגורים. אני אנסה לברר על בעל מקצוע באזורנו פרדס חנה - כרכור ובמידה ואמצא אשמח למסור לך פרטים.
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד